Hoi Allemaal

Alles gaat lekker.

Bedankt voor alle goede wensen, en vooral leuk dat er ook nog mensen zijn die een bericht achtergelaten hebben op mijn website, bedankt.

Het weer hier is wat lekkerder geworden omdat de zon achter wat lichte bewolking zit. Maar overdag blijft het toch zo’n 27 graden met zon boven de 30. In de tijd dat in nu hier zit heb ik een regenbui meegemaakt en die duurde maar 2 uur.Beter dan bij jullie, ik zie af en toe het NOS journaal en ik heb er helemaal geen probleem mee dat ik hier zit, maar Aoy zou dolgraag een keer in een dikke laag sneeuw willen lopen. Volgend jaar zou ze er graag bij willen zijn, ik wilde dat ik haar die garantie kon geven. In iedere geval vind ze het prachtig om te zien, maar ze heb geen idee heb hoe koud het kan zijn. de koudste nachten zijn hier rond de 15 graden en die zijn zeldzaam.

Vrijdag en Zaterdag moeten we nog wat nieuwjaars party’s af van Aoy ‘s werk en komende zondag gaan we de bossen opzoeken van het Nationaal Park Khao Yai. Aoy heeft een week vrij en hebben we de tijd om toch nog zo´n 400 km af te leggen en een weekje weg te zijn van de familie.

Groetjes Aoy en Sjaak