Oh …. Danny ik (wij) zal je missen.

Iedere morgen kwam je binnen met een hevig schuddende staart (gecoupeerd stompje) waardoor je gehele billen schudden. Gaf me een lik over m’n benen met de vragende ogen “heb je te eten voor me ” .
En natuurlijk had ik dat , soms keek je me aan met een blik heb je er een eitje bij. Je vond het heerlijk als er een hard gekookt eitje (met schil) door geprakt werd.
Ook als we van elders kwamen stond je achterkant niet stil van blijdschap.

Maar deze morgen ging het fout, een van de buurtbewoners vond het waarschijnlijk maar niets dat je soms blaffend achter een brommer aan rende. Dus heeft die een gebraden kippepoot met rattengif voor het hek gegooid. Helaas vond je die samen met Mammie (hond van de huis eigenaar) en een buurthond. Beiden je vriendjes. Dit werd jullie fataal. Snel daarna kwam de huis eigenaar zijn honden eten geven en zag dat Danny hevig schokked op de grond lag te stuip trekken. Met het schuim al al op je bek.
Wij zij zijn toen als de donder met je op zoek gegaan (achteraf tegen beter weten in) naar een dierenarts maar helaas net buiten het dorp voelde ik (ik zat met hem in de achterbak) dat je je laatste zucht gaf.

En gisteren zat je in diezelfe bak heerlijk rondomje heen te lijken terwijl wij boodschappen gingen doen.
Vooral de nieuwe auto vond je heerlijk om bij ons in de wagen te zitten, ik kon de deur dan ook niet open laten staan of je zat erin , en gelijk gaf ik je want er zat tenslotte airo in.
Achter in de tuin hebben we je een plekje gegeven waar je uikijkt op het meer, de plek waar we wandelden en jij heerlijk door de bagger achter de libelles aanrende.

Katin en Ik zullen je zeker missen maar vergeten doen we je niet.

Katin’s woorden voor Danny
Danny I love you like I love my son so you are my second son ,every morning ,every day and every time we together. Before I never think I love a dog much like this but with you Danny you are a lovely dog and you always in our heart forever.   Thank you Danny for 1 year you with us and give happiness ,smiling for us.
Katin.

danny-lig

Danny favorite lighouding (lekker koel op de tegels). Zo hebben we hem begraven, uitkijkend op het meer.

danny

recente foto

IMG_1078

In de airco van de auto.

IMG_1084

My two dearest.

 

 

Danny laatste rustplaats met uitzicht over het meer ( nu droog)

Danny laatste rustplaats met uitzicht over het meer ( nu droog)