Kaart in photo album (photo station 6).

In het foto album is de mogelijkheid om foto’s te koppelen met een geo tag (GPS info). Helaas kan ik er geen snelkoppeling van maken dus moet je het zelf selecteren. Op de bovenste lijn van het scherm  van photo station 6  bevind zich rechts bovenin Sign in met daar vlak onder 4 vierkantje die blauw worden,  klik en je kan map kiezen, er komt een vinkje voor te staan. Nu verschijnt de landkaart met merktekens. Met je muiswiel kan je foto op detail inzoomen en aanklikken. Als je een bepaald land wil zien kies dan eerst in album Holidays je land dan zie je de merktekens van dat land. Om weer naar de foto’s te gaan kies in de vierkantjes b.v. fotowall.   zie Photo album .

wereld3kk

Ik heb bij mijn vakantie foto’s handmatig de coordinaten aangemaakt, aangezien het er erg veel zijn heb ik alleen maar de meest bekende plekken per land gekozen.

Met mijn nieuwe foto toestel worden ook GPS coordinaten opgeslagen, dus waar een foto genomen is , nu kan je en ik gemakkelijk alles terug vinden.